AutoAgri AS

Hva vi kan tilby

Autoagri AS utvikler og produserer autonome og elektriske kjøretøy for bruk utenfor offentlig vei. Bruksområdene er blant annet landbruk, geologisk kartlegging, park og anlegg. Våre kjøretøy utmerker seg med sin kombinasjon av elektrisk drivlinje, autonomi og fleksibilitet i forhold til integrering av redskap og annen last. Kjøretøyene produseres in sin helhet i Indre Fosen kommune.

Hvem er vi?

Vi tror på en fremtid med elektriske og autonome løsninger for landbruket med fokus på redusert jordpakking og bærekraftig produksjon. Kjøretøyene vi produserer er i all hovedsak tilpasset landbruket, men kun fantasien begrenser mulige anvendelser. I dag er vi totalt 6 ansatte på huset.

Karriere

Hos oss vil du bli en del av ett lite tverrfaglig team med mulighet for en variert og utfordrende hverdag. Her vil du få innblikk i hele verdikjeden, fra idé til kommersielt salg. Vi tilbyr jobber innen et teknologisk felt i sterk vekst, med et fokus på bærekraftige løsninger. Som en av få aktører i Norge som utvikler og produserer kjøretøy vil hver enkelt ansatt hos oss utgjøre en reell forskjell. Her jobber det i dag mekaniker, automasjonstekniker, elektriker, Software/Hardware elektronikk utvikler, mekanisk utvikler og salg/markedsarbeider.

Verdier

Vi verdsetter ansatte som har god arbeidsmoral, viser engasjement og eier ansvarsfølelse. Det er viktig at en ansatt hos oss også innehar god samarbeidsevne.