Industriverktøy AS

Hva vi kan tilby

Vi er verktøymakere og er en av få aktører innen vår bransje i Norge. Vi er leverandør av komplekse plaststøpeverktøy og maskinerte deler, og benytter oss av 3D DAK/DAP og CNC-styrte frese og gnisterosjonsmaskiner for produksjon av formverktøy. Både i Kina og Norge har vi en moderne plaststøpeavdeling med støpemaskiner, samt et moderne lakkeringsanlegg plassert hos IV Techmould i Kina.

Hvem er vi?

Industriverktøy AS ble stiftet som et verktøymakerfirma i 1961 og etter økende etterspørsel fra markedet utvidet Industriverktøy seg sakte fra å være et verktøyfirma, til å bli et produksjonsselskap med sprøytestøpingskapasitet. I dag er vi totalt 16 dyktige ansatte på huset. Konsernet består av to produksjonsenheter der Industriverktøy AS er morselskapet. I tillegg består konsernet av driften IV Techmould Ltd. i Kina.

Karriere

Hos oss er det varierte oppgaver og gode utviklingsmuligheter. Fordelen med å jobbe her er vårt fokus på godt arbeidsmiljø. Vi har også en variert maskinpark med nyere maskiner. Her jobber det CNC-operatører og verktøymakere.

Utdanningsløp

Teknologi og industrifag (Vg1-Vg2)

Godkjent lærebedrift i fagene

CNC-operatør og verktøymaker.

Verdier

Vi ønsker at våre medarbeidere er ærlige og nøyaktige. Det er også verdsatt når ansatte viser lærevillighet og tar ansvar for eget arbeid.