Rissa Kraftlag SA

Hva vi kan tilby
Tjenestene vi tilbyr er lokal energiforsyning, el-installasjon, bredbånd, regnskap, IT tjenester, kraftproduksjon og kraftsalg.

Hvem er vi?
Rissa Kraftlag SA er et lokalt forankra energiselskap eid av kundene. Kjernevirksomheten er energiforsyning og annen virksomhet som kan bidra med positive merverdier til våre eiere og lokalsamfunnets utvikling. Vi har mye kunnskap innenfor elektro, fiber og kundebehandling. Vår visjon er å være en generator i lokalsamfunnets utvikling. For å nå våre ambisjoner samarbeider vi bl.a. tett med kommunen om næringsutvikling, befolkningsvekst, miljø, samfunnssikkerhet og beredskap. Totalt er vi knapt 40 ansatte.

Karriere
Som medarbeider i Rissa Kraftlag har du arbeidsdager som krever at du er oppdatert på teknologisk utvikling, slik at vi alltid kan tilby det beste og riktige for våre kunder. Du jobber selvstendig, men også i team med andre. Vi er godkjent lærlingebedrift, og har stolthet i å fremme unge elektrikere til å bli gode ambassadører for elektrobransjen og Rissa Kraftlag. I Rissa Kraftlag er det hverdager som hos alle andre bedrifter, men vi er flinke til å feire det som feires kan. Vi har en egen personalforening som setter sosiale aktiviteter i høysete. Våre ansatte er våre viktigste ambassadører for bedriften, ved å ta vare på våre ansatte blant annet ved å gi rom for utvikling, legge til rette for gode arbeidsdager og respektere alle, gjenspeiler dette seg i markedet.

Hos oss finner du yrker som elektrikere, telekommunikasjonsmedarbeidere, ingeniører, økonomimedarbeidere, salg og markedsmedarbeidere, sekretærer, HMS medarbeidere m.m. Vi ser etter arbeidssøkere som ønsker å jobbe i høyt tempo, både i samarbeid med flere men også selvstendig.

Utdanningsløp: Elektro og datateknologi (Vg1), El-energi og ekom (Vg2). Se også karriereveier for våre andre yrker på vilbli.no

Godkjent lærebedrift i faget: Elektrikerfaget