Servi AS

Hva vi kan tilby

Vi er Norges største produsent av hydrauliske sylindere, akkumulatorer, dempere etc. Vi har spisskompetanse innen konstruksjon, hydraulikk, maskinering, sveising og materialteknologi. Dette gjør oss til en allsidig samarbeidspartner, som kan levere komplekse enheter til bruk innen landbasert industri eller offshore.

Hvem er vi?

Servi AS er lokalisert på Kvithyll i Rissa og har en stab på 90 dyktige ansatte. Vi er en avdeling av totalt 8 under Servi Group og har lenge vært Norges største leverandør av hydraulikk til marine- og offshoreindustrien. I tillegg leverer vi til landbasert industri og forsvarsindustri. Selv om historien strekker seg tilbake over 100 år er vi fortsatt innovative med god omstillingsevne. Når samfunnet nå satser stort på bærekraftig energiproduksjon, tar vi ansvar for en bærekraftig fremtid ved å bidra til løsninger som er energibesparende og reduserer utslipp.

Karriere

Hos oss legger vi stor vekt på godt arbeidsmiljø og alltid positiv tilbakemelding fra andre ansatte om høy trivsel. Vi fokuserer på å gi ansatte nok utfordringer, spennende arbeidsoppgaver og muligheten til å jobbe innenfor fleksitid. På huset har vi flere ulike yrkesgrupper; salg, logistikk, konstruksjon, økonomi, CNC-operatør, industrimekaniker, sveiser, overflatebehandler og QA (Kvalitetsansvarlig).

Utdanningsløp

Teknologi- og Industrifag (Vg1-Vg2)

Godkjent lærebedrift i fagene

CNC-operatør, industrimekanikk, sveising og overflatebehandling.

Verdier

Vi ser etter medarbeidere som kan bidra til et videre godt arbeidsmiljø og vi verdsetter de som tar en utfordring. Det er viktig for oss ar de som jobber her har godt oppmøte og eier yrkesstolthet.