SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS

Hva vi kan tilby

Hos SpareBank1 Regnskapshuset SMN får du hjelp med regnskaps- og lønningstjenester, rådgivning, HR-bistand og IT-løsninger. Vi tilbyr en bred kunnskap og kompetanse innenfor økonomi og regnskap, i tillegg er vi en del av SpareBank1 SMN-konsernet som tilbyr en enda større bredde av tjenester til våre kunder.

Hvem er vi?

Sparebank1 Regnskapshuset SMN er et komplett økonomi- og teknologihus med totalt 11 ansatte. Vi hjelper kunder med bistand innen HR, tjenester innen lønning og regnskap, gir rådgivning og IT-løsninger. Vi har lokaler midt i Rissa Sentrum.

Karriere

Hos oss er det et godt arbeidsmiljø. Vi ønsker å tilrettelegge for utvikling og læring på alle nivå i selskapet. Det er mange muligheter for nettopp dette i både sin egen stilling, faglig og i selskapet generelt. Vi jobber kontinuerlig for å være en attraktiv arbeidsgiver. Dette gjør vi med arbeidsmetoder, arbeidsverktøy, arbeidsmiljø samt ansattegoder. Alt dette er vesentlig for å være en god arbeidsplass. Alle som jobber her er rådgivere innenfor regnskap og økonomi.

Utdanningsløp

Studiespesialisering (Vg1-Vg3)

Verdier

Vi ser etter ansatte med gode relasjonelle ferdigheter. Her jobber vi tett med kunder og kollegaer hver dag, derfor er det viktig å kunne samarbeide med ulike personer. Man må evne å se muligheter for kundene, være initiativrik og litt kreativ. Strukturert er også en egenskap du kommer langt med da vi ofte må ha flere baller i luften samtidig.