Våre samarbeidspartnere

«Næringslivet i Indre Fosen trenger møteplasser for å kunne samhandle på tvers av alles fagfelt. Vi styrkes av å møtes og bygge relasjoner. Vi har mye å være stolte av i næringslivet i Indre Fosen, dette ønsker vi å vise frem ved enhver anledning. Vi i Rissa Kraftlag gleder oss over å være en del av næringskonferansen som avholdes på en flott arena som museet Kystens arv, og med en slik anledning som spelet Den siste viking.»

Marianne Husby, Markedsansvarlig

Rissa Kraftlag

«Vi i Stadsbygd Sparebank ønsker å bidra til økt aktivitet og lønnsomhet i det lokale næringslivet. Derfor er næringskonferansen en viktig arena for oss. Fordi vi trenger slike møteplasser der en kan knytte nye kontakter, diskutere felles utfordringer og øke kompetanse på tvers.  Og fordi målet om å gjøre den lokale markedskraften og kompetansen i Indre Fosen bedre kjent for næringsliv og relevante miljøer også utenfor kommunegrensen, vil kunne bidra til økt forretning og tiltrekke investeringer til kommunen på sikt.»

Ola Setsaas, Banksjef

Stadsbygd Sparebank

“Indre Fosen har et fantastisk variert og godt næringsliv. Det finnes knapt noe som ikke kan produseres i kommunen, og det er spennende å se alt samarbeidet som foregår mellom bedriftene. Det er viktig med en næringskonferanse for å vise fram mangfoldet, og vi håper mange setter av dagen. Sparebank 1 SMN feirer 200-års jubileum i år, og synes det er stas å være sponsor og bidragsyter til konferansen. Og ikke minst få være samarbeidspartner og aktør i utviklingen av næringslivet i Indre Fosen.”

Ove Vollan, Banksjef NL

SpareBank 1 SMN