Lorem ipsum dolor sit amet.

Hjellup Fjordbo AS

Hjellup Fjordbo er et rolig og trivelig overnattingssted som ligger vakkert plassert i naturskjønne omgivelser i Leksvik på Fosen med Trondheimsfjorden som nærmeste nabo.

Her kan du senke skuldrene og bare nyte fred og ro eller benytte deg av aktiviteter og tilbud i nærområdet. I tillegg til stedets egne lekeplass og badestrand kan du blant annet bli kjent med geitene på gården eller dra på seterbesøk, benytte deg av fine turløyper, klatreopplevelser, sykkelturer og mye mer. Vi vil ønske alle, både liten og stor, velkommen til gode opplevelser på Hjellup Fjordbo!

Husene våre er godt utstyrt og idyllisk plassert i naturskjønne omgivelser. Her kan du overnatte komfortabelt helt nede ved strandkanten i et av de romslige husene våre på Drivhussletta, bo helt for deg selv på Grindaplassen, oppleve Dome Smiberget på ei fjellhylle over Trondheimsfjorden eller i Litj-stua, det lille mini-huset vårt – overalt med den fantastiske utsikten over Trondheimsfjorden.

Vi har åtte utleieenheter til sammen nå. Les mer om hvert av dem ved å klikke på knappen, eller sjekk tilgjengelighet i kalenderen øverst på siden.