Lorem ipsum dolor sit amet.

Rødberg Bobilcamp

Rødberg Bobilcamp ligger idyllisk til i Gammelhavna på Rødberg, Stadsbygd på Indre Fosen kun en liten fergetur fra Trondheim. Vi har Wifi, strøm og sanitæranlegg med toalett, dusj, vann og tømming. Resepsjon med kafè hvor man kan kjøpe drikke, mat, gaveartikler. Vi har også skjenkebevilling.

Vi er Max Fritid forhandler og har en egen avdeling for campingutstyr. Flott utsikt over Trondheimsfjorden mot skipsleia hvor blant annet Hurtigruten passerer. Vi tilbyr overnatting på campen hele året, men på vinterhalvåret er sanitæranlegg stengt, men har tilgang på toalett inne i resepsjon. Det er 8 plasser på opparbeidet grus med gressplen foran og vi har 9 plasser som ligger på gressplen.

Vi kan også tilby EL-Bil lading for våre gjester. Vi er medlem i Perler på Fosen som består av flere overnattingssteder og flotte opplevelser. Kos deg med unik handel, utflukter til lands og til vanns, interesante kulturminner, galleri og museer. Eller hva med å prøve nord-europas nest lengste klatresti?

I nærheten: Matbutikk, Restaurant, Rødberg Tåkeklokke, Fruene i Fjøset, Museet Kystens Arv og Stadsbygd Gamle Prestegård med Rosehagen Flotte turområder