Arctic Buss AS

Hva vi kan tilby
Vi i Arctic Buss AS ønsker å ta deg med på tur og gi deg de unike turopplevelsene. Vi utfører turkjøring og lager pakkereiser alt etter gjestenes behov. Har du behov for ulike tilpasninger på tur, for eksempel flere rullestolbrukere, er vi et naturlig valg for din reise. Våre turbusser er fleksible og kan møbleres etter deres ønsker og behov. Foruten om ordinære turbussoppsett har vi plass til 5 rullestoler og inntil 17 gjester i grupper rundt småbord.

Hvem er vi
Arctic Buss AS ble etablert 1. November 2002 med formål om å transportere personer både i og utenfor rute. I 2009 engasjerte vi oss mer i reiseliv og turproduksjon via Sigmunds Bussreiser. Etter 10 år med god erfaring innen både transport, og nå reiseliv, gjorde at vi gikk til innkjøp av egen turbuss våren 2013. Nå er hovedfokuset vårt å drive turproduksjon og personelltransport på vei. Du har reisemålet – vi planlegger og utfører turen for deg!

Karriere
Hos oss er sjeldent en dag lik – nye dager byr på ny planlegging og nye reisemål. I dag jobber det totalt 3 ansatte i vår bedrift. En Daglig leder/Turplanlegger/Tursjåfør sammen med to andre Tursjåfører. Ved behov leier vi inn reiseledere.

Verdier
Det er viktig at alle ansatte ser den enkelte gjesten, være imøtekommende, ha kunnskap og kunne levere det lille ekstra.