CTM Lyng AS

Hva vi kan tilby

Vi utvikler, produserer og selger en mengde egne produkter innen enøk, komfort og sikkerhet. Eksempler på dette er lys- og varmestyring, bevegelsesfølere og dimmere og sikkerhetsprodukter for hjem som komfyrvakter og vannstopper. I tillegg driver selskapet produksjon av elektronikk for andre krevende merkevareprodusenter.

Hvem er vi?

Selskapet er lokalisert med produksjon og administrasjon i Vanvikan, og utvikling og salg/markedsføring i Klæbu med totalt 85 ansatte. Vi prioritere og har hjerte for lokalmiljøet og Trøndelagsregionen. Selskapet besitter moderne produksjonsutstyr som skal sikre den beste kvaliteten til en konkurransedyktig pris. Vi er sertifisert etter ISO 9001.

Karriere

Vi ønsker at våre ansatte er våre ambassadører overfor kunder, leverandører, og nye potensielle medarbeidere. Det meste av arbeidet er sittende ved bord, mye sammenstilling, men det er hektisk og ønsker man utfordinger, så legges det til rette for det. De ansatte hos oss er blant annet: selgere, regnskapsmedarbeidere, økonomer, prosjektledere, elektronikkingeniører, elektrikere, CNC operatører og produksjonsmedarbeidere.

Utdanningsløp

Teknologi- og industrifag (Vg1-Vg2)
Elektro og datateknologi (Vg1-Vg2)

Godkjent lærebedrift i fagene

Produksjonsteknikk og produksjonselektronikk.

Verdier

Vi ønsker medarbeider som er pålitelige og lojale til sin arbeidsplass. Dette er et sted det skal være rom for å si ifra og gi sin stemme, men da trenger vi også ansatte som er engasjerte, har vilje og mot til å si ifra. Vi håper våre nåværende og fremtidige ansatte har evne til personlig vekst.