ITAB Industrier AS

Hva kan vi tilby

Itab Industrier AS utvikler og produserer kundetilpasset butikkinnredning i stål og tre. Butikkinnredning omfatter alt fra disker, konsoller, produktstativer og heldesignede innredningskonsepter. Vi hjelper våre kunder å konvertere forbrukerens merkevareopplevelse til fysisk virkelighet. I samarbeid med våre kunder og forbrukere leverer vi butikkinnredning som skal forbedre butikkopplevelsen, forbedre salget og øke effektiviteten.

Hvem er vi?

Vi er en markedsledende produsent av butikkinnredning i Norge. Våre største leveranser går i dag til dagligvare, faghandel og apotekkjeder. Vi er lokalisert i Stadsbygd og med våre 110 ansatte utformer vi en stor arbeidsplass. Vår produksjon kan deles inn i tre hovedgrupper stål, tre og overflatebehandling (lakk). I produksjonen skal designet omsettes til hylleplater, fronter, sideplater i både tre og stål eller i kombinasjon, og til dette trengs det mange dyktige ansatte. Vi anser oss selv som en fremoverlent bedrift som alltid etterstreber å ta i bruk ny teknologi og moderne arbeidsverktøy. Vi ønsker å satse på teknologiskutvikling og robotisering i tiden fremover.

Karriere

Det vil alltid være mulighet for utvikling i bedriften, og med et godt arbeidsmiljø, en trygg kundemasse og konkurransedyktige betingelser, gjør det oss til en solid bedrift hvor ansatte ønsker å jobbe en god stund. Hos oss finner du yrkene som; kontorfag (regnskap, HMS, innkjøp, marked/ordrekontor, utvikling/konstruksjon), platearbeider, sveiser, overflatebehandling, møbelsnekker/industrisnekker, lager/logistikk, truckfører, mekaniker og elektriker.

Utdanningsløp

Teknologi og industrifag (Vg1), Industriteknologi (Vg2).
Vi tilbyr også gode muligheter arbeidserfaring ved siden av skole.

Godkjent lærebedrift i fagene

Platearbeider, Sveiser, Overflatebehandling og IT/utvikler.

Verdier

Vi verdsetter ansatte som er punktlig og innehar gode kollegiale egenskaper. Det lønner seg å være strukturert. Lærevillighet er noe vi ser etter hos en arbeidssøker.