Jensen Blikk AS

Hva vi kan tilby
Vi kan tilby deg tjenester som båndtekking på tak og fasader, kupler, tårn og spir i alle typer metaller. Vi kan også tilby mindre ventilasjonsjobber, samt mantling, stålpiper og innleggsrør til piper. Trenger du taktekker så tar vi jobber med asfaltbelegg, pvc-folie, membraner, radonsikring osv. 

Hvem er vi?
Jensen Blikk AS er en mesterbedrift som utfører tradisjonelt blikkenslagerarbeid. Blikkenslageren er en håndverker som først og fremst jobber med metall. Vi jobber med å forme tynne plater av stål, sink, kobber og aluminium, slik at de får en funksjon. Du finner oss i Rissa og vårt nedslagsfelt er hele Midt-Norge. Her jobber 4 staute karer.

Karriere
Hos oss er det et godt arbeidsmiljø og vi legger vekt på service og faglig tyngde. Vi har et åpent miljø der du får være med på å forme bedriften. Vi gir deg veldig stor tillit i fra start slik at du en gang vil være selvstendig til å styre egne prosjekter. Det at vi har et relativt ungt miljø og er så få i bedriften akkurat nå gjør at vi ønsker nye ansatte velkommen til å være med å bygge bedriften videre. Ved god hjelp i starten ønsker vi at du skal få rask faglig styrke til å ha mulighet til å jobbe selvstendig.

Godkjent lærebedrift i faget: Blikkenslagerfaget.
Utdanningsløp: Bygg- og anleggsteknikk (Vg1), Klima, energi og miljø (Vg2).
Verdier vi setter pris på: Punktlighet, god arbeidsmoral og villighet til å lære.