Leira Bil AS

Hva vi kan tilby

Vi i Leira Bil driver med bilsalg og tilbyr bilservice og bilutleie. Vi har et bilverksted hvor det utføres service på bil, EU-kontroll, skifte og reparasjon av bilglass og generelt annen bilpleie. Merkene vi forhandler er Mitsubishi, Peugeot og Mercedes, men har du behov for å reparere bilen tar vi imot alle bilmerker.

Hvem er vi?

Siden oppstart i 1986 har vi jobbet med salg av nye og brukte biler og reparert lette kjøretøy. Vi har opplevd en jevn vekst siden start og er i dag 45 ansatte fordelt på to avdelinger, Rissa og Brekstad. Vi jobber heletid med å tilby god kundeservice og et godt resultat slik at kundene våre kommer igjen.

Karriere

Her er ingen dag lik, og ansatte hos oss vil få utfordret seg selv og sine kollegaer. Dette er en morsom arbeidsplass hvor hverdagen er aktiv og variert samt preget av et godt arbeidsmiljø. Vi ser etter dyktige medarbeidere og har yrkene bilmekaniker, oppretter, lakkerer, klargjører, servicerådgiver, bilselger, markedsfører, regnskapsfører/controller, bud/transport og renhold/kantine jobbene hos oss.

Utdanningsløp

Studiespesialisering (Vg1-Vg3)
Salg, service og reiseliv (Vg1-Vg2)
Teknologi- og Industrifag (Vg1-Vg2)

Godkjent lærebedrift i fagene

Mekanisk lette kjøretøy, Skadefaget, Lakklæring, Delelager og Salgsfaget.

Verdier

Verdier vi setter pris på er omgjengelighet, positivitet og ydmykhet. Ikke minst er det viktig at en medarbeider hos oss er punktlig og møter opp til rett tid.