Nopla AS

Hva vi kan tilby

Vi tilbyr sprøytestøping av plastkomponenter og er en av de største leverandørene innen plast i Norge. Vi har en bred kompetanse på alle områder, alt fra design, prosjektering av plastprodukt, produksjon av støpeformer til serieproduksjon av selve produktet. Vårt miljøperspektiv gir en ekstra dimensjon til prosessen og leveransen. Vi tilbyr engineering, prosjektering, formverktøy, plastprodukter og montering.

Hvem er vi?

Nopla Fabrikken ligger i Leksvik og er på hele 6000 kvadratmeter. På denne fabrikken har vi rundt 25 sprøytestøpsmaskiner med lukketrykk fra 45 til 1500 tonn. Vår stab på 22 innehar mye lokal kompetanse og kombinert med vårt spesialiserte utstyr kan vi gjøre dine ideer og design til ferdige produkt. I dag er vi et solid selskap, verdsatt partner av våre kunder, med en tydelig produkt- og markedsposisjon.

Karriere

Hos oss er det alltid kunden i fokus. Det er derfor viktig å ha den innstillingen om man jobber her. Yrkene vi har på huset er; maskiningeniør, produksjonsteknikkarbeider, plastarbeider, logistikkarbeider, industrimekaniker, regnskapsfører og automasjon.

Verdier

Vi ønsker at våre ansatte skal være stolt over egen arbeidsplass. Det er viktig at de som jobber her er arbeidsomme, viser at de mestrer og er dyktig i den jobben de gjør.