Stadsbygd Båtsenter AS

Hva vi kan tilby

Vi gjør alt av vedlikehold på båt og motor; service på motor og drev, bytte av motor, montering av elektrisk utstyr, båtpleie, feilsøking, testkjøring m.m. På området har vi tre verkstedhaller og to haller for vinterlagring av båt. Med perfekt beliggenhet i Trondheimsfjorden og drift hele året er vi tilgjengelig for alle som måtte trenge det på tur inn eller ut av fjorden.

Hvem er vi?

Stadsbygd Båtsenter ligger godt synlig fra sjøen ved Sandbakken Marina på Stadsbygd og er en av Trøndelags mest erfarne servicesenter for motor og båt. I dag er vi totalt 11 ansatte fordelt på 3 servicehaller og vi utfører det meste innen verkstedtjenester. Vi er serviceverksted for blant annet Volvo Penta, Yanmar, Honda, Tohatsu, Mercury og Mercruiser. Det er også et godt utvalg av servicedeler til de fleste andre motormerker.

Karriere

Vi har varierte arbeidsdager og gode arbeidskollegaer. Vi satser på våre ansatte og tilbyr kurs og kompetanse slik at ansatte hele tiden kan utvikle seg som fagpersoner. De som jobber hos oss er blant annet motormekanikere, mekanikere og de innenfor reservedelsfaget og båtpleie.

Utdanningsløp

Teknologi- og industrifag (Vg1-Vg2)

Godkjent lærebedrift i fagene

Motormekaniker

Verdier

Vi ønsker at de som jobber hos oss skal være serviceinnstilt og alltid være glad og positiv i dialog med kunder. Det er viktig at kvaliteten på arbeidet du leverer er bra, derfor er det nødvendig å sette høye krav til det du som medarbeider leverer. Vi verdsetter også selvstendige, løsningsorienterte, ryddige og engasjerte medarbeidere.