Stadsbygd Sparebank

Hva vi kan tilby

Vi er lokalbanken i Indre Fosen kommune og utfører alle typer bank- og forsikringstjenester til både bedrift- og privatkunder. Vi ønsker å være lett tilgjengelig for våre kunder og holder derfor døren fortsatt åpen i våre lokaler. Kundeservice er noe vi setter svært høyt. Som lokalbank sitter vi med mye lokalkunnskap og har mulighet til å ta raske avgjørelser.

Hvem er vi?

Stbank har vært i drift siden 1892. For å kunne holde på så lenge har det vært avgjørende å holde seg oppdatert. I vår bransje er det en rivende utvikling innen digitalisering og det å drive bank er fortsatt i stor endring, det er en spennende reise å ta del av. Mange av våre 29 ansatte har økonomisk utdannelse, framover vil vi også være på utkikk etter arbeidstakere med god IT-kompetanse.

Karriere

Hos oss er det et godt arbeidsmiljø med gode ansattevilkår og andre ordninger. Det å jobbe i lokalbank gir en unik mulighet til å være med å påvirke og delta på «alt» innen bankdrift. Det er varierte oppgaver, du vil få mulighet til å lære deg bank/finans og samtidig ha det gøy på jobb. Vi er med i alliansen LOKALBANK, noe som gir muligheter for prosjektarbeid inn mot de andre bankene. Hos oss jobber det mennesker innenfor økonomi, rådgivning, kundeservice, IF og markedsføring.

Utdanningsløp

Studiespesialisering (Vg1-Vg3)

Verdier

Vi verdsetter medarbeidere som er strukturert og effektiv samt byr på seg selv. Vi ønsker oss medarbeidere som er positive og bidrar til et videre godt arbeidsmiljø. At du er nysgjerrig på nye løsninger, har gode samarbeidsevner og snakker godt med kundene våre er avgjørende egenskaper hos oss.