Teknologi

Indre Fosen har til sammen 28 teknologiselskaper og er den største industrikommunen på Fosen. I Indre Fosen er det høy kompetanse med hender og hoder som fikser og utvikler det meste. Alt fra skipsbygging, elektronikk, droner, autonomi og maskin-bygging. Dette er bedrifter som utvikler eller produserer avanserte komponenter i metall, plast eller kompositter og tilbyr avanserte tjenester innen sveising og overflatebehandling.

Bedriftshistorier fra Indre Fosen

Næringslivet i Indre Fosen utvikler produkter og tjenester i verdensklasse. Her kan du lese noen av historiene om hvordan bedriftene bidrar til verdiskaping lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Oppdraget satte fart på omstillingen

– Omstillingsarbeidet gjorde oss fortjent til dette spennende og langsiktige samarbeidet med en kunde i energibransjen. Det ble et svært viktig samarbeid for oss, sier Helge Aanonli, prosjekt- og salgsansvarlig i Leksvik Industrimekanikk.

Les mer

Fantastiske Trøndelag

Fantastiske Trøndelag er hjemsted for en rekke suksessrike bedrifter som representerer et bredt spekter av bransjer og næringer. Fra teknologi og ingeniørverksteder til mat- og drikkeprodusenter, tilbyr disse bedriftene innovative produkter og tjenester av høy kvalitet.

Les mer